Annuleren en Algemene voorwaarden

Aanwezigheid

De cursussen/workshops kennen een (gedeeltelijke) verplichte aanwezigheid. De voorwaarden hiervoor zijn gesteld door de accrediterende verenigingen, wij kunnen hier dan ook niet vanaf wijken. Neem daarom, wanneer je onverhoopt toch (gedeeltelijk) verhinderd bent, altijd minimaal 1 dag maar het liefst zo snel mogelijk contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit kan door een email te sturen naar onderwijs@psy-zo.nl.

Eendaagse workshop kennen vanzelfsprekend een 100% aanwezigheidsplicht om een certificaat te kunnen krijgen.

Bij meerdaagse cursussen zijn er voorwaarden gesteld aan de aanwezigheid. Hier kan niet van worden afgeweken. Indien er (in geval van overmacht) een lesdag dient te worden ingehaald, zijn hier kosten aan verbonden. Neem voor het inhalen van lesdagen altijd contact op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk bij de veelgestelde vragen voor de verschillende voorwaarden per opleiding.

Annuleren

Aan het annuleren van cursussen en workshops kunnen kosten verbonden zitten.
Annulering dient altijd schriftelijk te gebeuren, middels een email aan onderwijs@psy-zo.n. Mocht er iemand anders in jouw plaats deel kunnen nemen, laat dit dan tijdig weten door contact op te nemen, vóór aanvang van de cursus.

De annuleringstermijnen bij Psy-zo! Onderwijs zijn als volgt:

Annuleren tot 2 maanden voor aanvang: kostenloos
Annuleren tussen 2 maanden en 2 weken voor aanvang: 20% van de cursusprijs wordt in rekening gebracht
Annuleren minder dan 2 weken voor aanvang: 50% van de cursusprijs wordt in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden voor consumenten (open inschrijving) verwijzen wij naar de algemene voorwaarden van de NRTO.
Voor de incompany cursussen zijn wij gehouden aan de zakelijke algemene voorwaarden van de NRTO.

Door je in te schrijven voor een cursus of workshop verklaar je in te stemmen met onze annulerings- en algemene voorwaarden.