Disclaimer

Onderstaand de disclaimer van www.psy-onderwijs.nl

Aanvaarding van de websitevoorwaarden

Op de inhoud en het gebruik van psy-onderwijs.nl zijn deze websitevoorwaarden van toepassing. Psy-zo! Onderwijs behoudt zich te allen tijde het recht voor psy-onderwijs.nl en de informatie daarop alsmede deze websitevoorwaarden geheel of gedeeltelijk aan te passen, te wijzigen en/of te vervangen. Alle wijzigingen van deze websitevoorwaarden zullen op deze pagina van psy-onderwijs.nl worden geplaatst. Het (verdere) gebruik van psy-zo.nl houdt aanvaarding van deze websitevoorwaarden en eventuele wijzigingen daarvan in. Bezoek psy-onderwijs.nl niet verder, indien u niet akkoord bent met deze websitevoorwaarden.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Het gebruik van de informatie op psy-onderwijs.nl en eventuele beslissingen die u op basis van die informatie neemt, is voor uw eigen verantwoordelijkheid. Psy-zo! Onderwijs spant zich in de informatie op psy-onderwijs.nl zo volledig en nauwkeurig mogelijk samen te stellen en te onderhouden, maar Psy-zo! Onderwijs staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op psy-onderwijs.nl.

Links

Psy-onderwijs.nl kan links bevatten naar andere websites en/of servers die niet worden beheerd door Psy-zo! Onderwijs. Psy-zo! Onderwijs is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke andere websites. Psy-zo! Onderwijs biedt dergelijke links slechts aan voor het gemak van de bezoekers van psy-onderwijs.nl en het opnemen ervan houdt geen aanbeveling in door het Psy-zo! Onderwijs van de inhoud van dergelijke websites.

Foutmeldingen website

Onjuiste informatie of technische storingen kunt u melden bij onderwijs@psy-zo.nl Dit email adres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken.