- Maak gebruik van het STAP-budget voor cursussen van Psy-zo! Onderwijs, lees meer.

Introductie

De magie van de 3: Padesky, Craske en ten Broeke 

Als eerbetoon aan de carrière van Erik ten Broeke organiseert Psy-zo! Onderwijs een 2-daags GCGt symposium, met sprekers die Erik, en velen van ons, hebben beroerd. We zijn ontzettend trots op deze “line-up”!

Vrijdag 29 september (19.30-21.00 uur)
• Online webinar met Christine Padesky
Dr. Christine Padesky is een toonaangevende GCGt specialist in de wereld. Ze staat bekend om haar brede CGt kennis en haar compassie en humor. Ze heeft meer dan 500 workshops gegeven, aan meer dan 50.000 professionals in Noord en Zuid- Amerika, Europa en Azië.  Onder de titel “Action and Dialogue in Psychotherapy: A Dance of Equals” zal ze het openingswebinar van ons symposium verzorgen.

Zaterdag 30 september 09.00-17.00 uur
• Ochtend: live workshop door Michelle Craske
Michelle Craske is een andere grote naam in de internationale GCGT wereld. Ze heeft veel publicaties op haar naam staan op het gebied van angst en depressie en is specialist op het gebied van CGT en exposure therapie. Ze neemt ons gedurende een 3 uur durende workshop mee in de wereld van de nieuwste inzichten in exposure therapie.

• Middag: Mini symposium o.l.v. Erik ten Broeke, en anderen.
Erik ten Broeke is een van de bekende GCGt en EMDR specialisten van Nederland. Als opleider en supervisor is hij de afgelopen 30 jaar nauw betrokken geweest bij de VGCt.
Daarnaast heeft hij samen met co-auteurs veel boeken en publicaties op het gebied van CGT en EMDR op zijn naam staan. Erik heeft een aantal toonaangevende
GCGt- en EMDR specialisten uitgenodigd om jullie van alles te vertellen over de nieuwste ontwikkelingen. Onder andere Ad de Jongh, Steven Meijer, Kees Korrelboom, Colin van der Heiden en Maarten van Dijk zullen bij Erik aanschuiven.

Je kunt bij je aanmelding aangeven of je voor de vrijdag, de zaterdag of voor beide dagen kiest.

Literatuur

Accreditaties

FGzPt (KP'ers)aangevraagd
VGCtaangevraagd

Praktische informatie

Locatie
Amersfoortseweg 98, Doorn (vrijdag online)
Data
29-09-2023, 19:30 - 21:00 (inloop v.a. 19:15)
30-09-2023, 09:30 - 17:00 (inloop v.a. 09:00)
Tarief
€ 350,00 (Early bird tarief: Vrijdag + zaterdag: €350, alleen vrijdag €50, alleen zaterdag €325)
Deelnemers
Maximaal 200 deelnemers

Je kunt je aanmelden voor alleen de vrijdag, alleen de zaterdag of voor het programma van beide dagen

Aanmelden

Stap 1 van 5 - Contactgegevens

De factuur wordt per e-mail gestuurd. Indien uw werkgever betaalt en/of de factuurgegevens afwijken van de contactgegevens, wilt u dan het juiste factuuradres + e-mail opgeven bij stap 3. Alvast bedankt.