- Wij zijn op dit moment bezig met onze aanvraag bij de NRTO. Tot nader bericht is het helaas nog niet mogelijk om gebruik te maken van het STAP-budget.

Introductie

Let op; voorwaarde voor deelname is dat u minimaal een door de VEN erkende EMDR (basis-)opleiding heeft afgerond.

Inhoud van de cursus
Een goed begrip van de werkgeheugentheorie kan je helpen de effectiviteit van je EMDR behandelingen te verbeteren. Wat doe je bijvoorbeeld als de SUD niet daalt en EMDR niet werkt? Er zijn grofweg twee mogelijkheden. De patiënt stopt de herinnering niet in het werkgeheugen, of de werkgeheugenbelasting – door het maken van standaard oogbewegingen alleen – is niet sterk genoeg. In deze workshop leer je alles om deze problemen te tackelen. Daarnaast krijg je een update over de allernieuwste ontwikkelingen op dit terrein, EMDR 2.0 genaamd. Van modaliteit-specifieke werkgeheugenbelastende technieken, tot het destabiliseren van herinneringen door massieve technieken zoals de Flash en de EMD-knaller. De allernieuwste ‘uitvinding’ is disruption by surprise. Deze nieuwe toepassingen worden gedemonstreerd middels live demonstraties, en videofragmenten van behandelingen in de praktijk. Bovendien krijgen de deelnemers uitgebreid de kans te oefenen met het nieuwe materiaal.

Docenten

Literatuur

Alle literatuur kunt u hier downloaden.

Accreditaties

NIP-Eerstelijnspsychologie

Herregistratie6

VGCt

Nascholingscursus6

FGzPt (KP'ers)

Bij- en nascholing7

Vereniging EMDR Nederland

Algemene scholing (breed) 2
Vakinhoudelijke scholing (smal)6

NIP A&O | A&G

Klinische kennis3
Klinische vaardigheden3

Praktische informatie

Locatie
Borchsingel 53, 9766 PP Eelderwolde
Data
25-11-2022, 09:30 - 17:00 (inloop v.a. 09:00)
Tarief
€ 295,00 (Inclusief koffie, thee en lunch. Exclusief literatuur)
Deelnemers
Maximaal 35 deelnemers

Annuleren
Zie annuleringsvoorwaarden.

Doelgroep
Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dient u minimaal de door de VEN (Vereniging EMDR Nederland) basisopleiding EMDR gevolgd te hebben.

Aanmelden

Stap 1 van 4 - Contactgegevens

De factuur wordt per e-mail gestuurd. Indien uw werkgever betaalt en/of de factuurgegevens afwijken van de contactgegevens, wilt u dan het juiste factuuradres + e-mail opgeven bij stap 3. Alvast bedankt.