- Maak gebruik van het STAP-budget voor cursussen van Psy-zo! Onderwijs, lees meer.

Introductie

Tijdens de training leren hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg het protocol COMET voor negatief zelfbeeld toe te passen tijdens de behandeling van cliënten met zelfbeeldproblematiek.  Uitgangspunt is dat lage zelfwaardering niet alleen een symptoom is van bijvoorbeeld een angststoornis of depressie, maar het ook een losstaand probleem met een eigen behandeling is. Deze therapie kan gecombineerd worden met cognitieve gedragstherapie voor stemmingsproblemen, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek of een angststoornis.

Doel
Deelnemers laten kennismaken met en leren toepassen van de module COMET voor lage zelfwaardering. Wie ervaring heeft met de betreffende doelgroep en bedreven is in het toepassen van directieve therapievormen kan na afloop van de training zelfstandig COMET toepassen.

Docent

Literatuur

– Korrelboom, C.W. (2011). COMET voor negatief zelfbeeld
– Of: pre-publicatie uit Basisvaardigheden Cognitieve Gedragstherapie (Ten Broeke, Van der Heiden, Meijer, Driessen & Korrelboom, in voorbereiding)

Accreditaties

VGCt

Nascholingscursus6

Praktische informatie

Locatie
Zernikepark 12, 9747 AN Groningen
Data
20-01-2023, 09:30 - 17:00 (inloop v.a. 09:00)
Tarief
€ 295,00 (Incl. koffie, thee en lunch. Exclusief literatuur.)
Deelnemers
Maximaal 18 deelnemers

Annuleren
Zie annuleringsvoorwaarden

Doelgroep
Tijdens de oefeningen wordt er een indeling gemaakt op doelgroep, waardoor deelnemers de theorie meteen leren toepassen op de eigen doelgroep. Deelnemers dienen ten minste een basiscursus CGT of CGW te hebben gevolgd.

Aanmelden

Stap 1 van 4 - Contactgegevens

De factuur wordt per e-mail gestuurd. Indien uw werkgever betaalt en/of de factuurgegevens afwijken van de contactgegevens, wilt u dan het juiste factuuradres + e-mail opgeven bij stap 3. Alvast bedankt.