Opleidingen

Psy-zo! Onderwijs organiseert opleidingen die veelal bestaan uit een basis- en vervolgcursus, in sommige gevallen in combinatie met een supervisietraject. De opleidingen worden door ervaren docenten gegeven en zijn geaccrediteerd door de diverse beroepsverenigingen.

EMDR

Samen met de docenten Ad de Jongh, Erik ten Broeke, Carlijn de Roos en Renee Beer organiseert Psy-zo! Onderwijs meerdere basis- en vervolgopleidingen EMDR.
Lees meer.

Cognitieve Gedragstherapie

Samen met Franka Groote en Jiska Weijermans organiseert Psy-zo! Onderwijs vier keer per jaar een 100-urige basiscursus Cognitieve Gedragstherapie (zowel volwassenen als met speciale aandacht Kind en Jeugd). Daarnaast verzorgt Erik ten Broeke vanaf 2021 één tot twee keer per jaar een 100-urige vervolgcursus Cognitieve Gedragstherapie in Zwolle en Franka Groote twee keer per jaar in Groningen.
Lees meer.

Schematherapie

De basiscursus Schematherapie (25 uur) wordt meerdere keren per jaar georganiseerd en verzorgt door Renske Wichers. Daarnaast start eens per jaar een vervolgcursus van 25 uur met Michiel van Vreeswijk en Jenny Broersen. Kijk voor de data van de verschillende uitvoeringen in ons programma.