Lunch

Onze onderwijsdagen vinden voornamelijk plaats in de onderwijsruimte op het Zernikepark 12. Deze ruimte is van alle gemakken voorzien en u kunt de hele dag gebruik maken van de aanwezige koffie, thee, frisdranken en de royaal aanwezige lekkernijen.

Wanneer u een cursus of workshop volgt, is de lunch altijd bij de cursusprijs inbegrepen. Rond lunchtijd wordt u verwacht bij Brasserie Zernike, alwaar een heerlijk lunchbuffet voor u klaar staat.

Heeft u een allergie, of volgt u een bepaald dieet? In overleg is alles mogelijk, maar geeft u dit in verband met de inkoop van verse producten bij uw aanmelding aan. Zo kan er bijvoorbeeld altijd rekening gehouden worden met de volgende diëten/allergieën:

– Lactosevrij
– Veganistisch / Vegetarisch
– Glutenvrij

Afbeeldingsresultaat voor van der valk groningenDe grote, gecombineerde EMDR-opleidingen, vinden veelal plaats in het van der Valk Hotel – Groningen/Hoogkerk. Ook hier is uiteraard elke lesdag volledig verzorgd. Wilt u ook voor deze cursussen eventuele dieetwensen ook bij uw inschrijving vermelden? Dan kunnen wij dit tijdig doorgeven aan het hotel zodat zij hier rekening mee kunnen houden in de buffetten aldaar.