Coronamaatregelen november 2021

Het aanscherpen van de landelijke coronamaatregelen heeft, helaas, ook voor ons onderwijs weer gevolgen. We bekijken op dit moment per cursus(dag) in welke vorm dit door kan gaan. Indien er wijzigingen zijn in een lesdag waarvoor je staat ingeschreven, ontvang je daar tijdig bericht over. Om ervoor te zorgen dat we ons onderwijs live veilig aan kunnen (blijven) bieden, willen we je vragen weer rekening te houden met de volgende zaken wanneer je lesdag op locatie is:

1. Blijf bij klachten thuis. Hetzelfde geldt tijdens het afwachten van een testuitslag.
2. Draag in de openbare ruimtes (hal, toiletten, brasserie) een mondkapje. Deze mag af na het plaatsnemen in de onderwijsruimte.
3. Handen wassen en desinfecteren kan in de onderwijsruimte en toiletten, er is tevens ontsmettingsmiddel aanwezig.
4. Hou je aan de vaste plekken. Zoek in de ochtend een zitplaats uit, en hou deze zitplaats de rest van de dag.
5. Hou afstand tot medecursisten. Dit geldt bij binnenkomst, bij de koffieautomaten, bij de lunch, en in het lokaal. Dit geldt tevens ten opzichte van onze cliënten in de wachtruimte.
6. Gebruik je eigen kopjes, glazen etc. Zet deze aan het einde van de dag op het aanrecht of de bak achterin het lokaal.
7. Bij de Brasserie en externe locaties blijft de CoronaCheckApp van kracht. Neem deze dus elke lesdag mee.
8. Wij vinden het fijn dat er weer deelnemers in ons pand (mogen) zijn, maar om het contact te beperken willen we je vragen na de lesdagen niet te blijven napraten in de hal. Wil je nog even praten met collega’s, dan graag buiten.

Heb je vragen, opmerkingen, tips? Stuur dan even een mailtje naar onderwijs@psy-zo.nl